Jacinto Ela dedica una carta a Riqui Puig responent a les seves queixes

L'exjugador de Guinea Equatorial va militar a la mateixa categoria amb l'Espanyol B i sap de primera mà quina és la intensitat de la competició
Actualitzat

L'exjugador de l'Espanyol i Southampton, Jacinto Ela, ha dedicat una carta oberta a Rigui Puig arran de les queixes que aquest va fer sobre la duresa de les entrades que rebia a Segona B. A la carta, Ela critica l'actitud del migcampista del Barça per dir que es tracta d'una "categoria de pas":

"No t'imagines la quantitat de jugadors, tan bons com tu, que han trobat el seu sostre a Segona B quan aspiraven al màxim. Això que 'és una categoria de pas' no ho diguis gaire alt, no sigui que els centenars de jugadors que hi deixen la pell cada diumenge es creguin que els menysprees."

Sobre la duresa de les entrades, Ela recorda la seva etapa a la competició amb l'Espanyol B i destaca que no és l'únic jugador que les rep.

"La meva estratègia per desmoralitzar els rivals era, al rebre puntades de peu, aixecar-me com si m'haguessin fet pessigolles. Això els desconcertava. No els donava el plaer de veure'm arronsat a terra com un cuc."

Ela acaba la carta recordant-li que les entrades que rep són per descentrar-lo, que com més es protesti i es lamenti, més en rebrà.

"El teu estil de joc ajuda a provocar moltes faltes, és un avantatge. Assumeix el risc, i si t'has de lesionar, lesiona't."

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut