Els futbolistes del Girona i del Barça celebrant un gol del seu equip
Futbol

Ja hi ha horaris per a les dues últimes jornades de l'any a Primera Divisió

La Lliga també ha fet oficials les dates dels últims partits del 2023 a la Segona Divisió

Redacció Esport3Actualitzat

La Lliga ha fet oficials aquest divendres els horaris per a les dues últimes jornades de l'any, que tindran lloc entre el 15 i el 21 de desembre.

En la jornada 17, el Barça visitarà el València el dissabte a les 21 h i el Girona rebrà l'Alabès el dilluns a les 21 h. Pel que fa al Reial Madrid, els blancs jugaran el diumenge 17 contra el Vila-real al Santiago Bernabéu. L'Atlètic de Madrid visitarà l'Athletic Club el dissabte 16 a les 16.15 h.

Acabarà la jornada 17 i l'endemà començarà la 18, que serà intersetmanal i servirà per acomiadar el futbol de Primera Divisió l'any 2023. El Barça rebrà l'Almeria a l'Estadi Olímpic Lluís Companys el dimecres 20 a les 19 h i el Girona visitarà el Betis el dijous 21 a les 19 h en un dels partits més atractius de la jornada. El Reial Madrid jugarà aquell mateix dia contra l'Alabès, a les 21.30 h a Mendizorrotza.

Els futbolistes del Barça encara podrien afrontar un altre partit abans de Nadal, ja que el club blaugrana té previst disputar un amistós a Dallas el 21 de desembre, just l'endemà del duel contra l'Almeria.

L'Espanyol tancarà l'any a casa contra el Burgos

La Lliga també ha publicat els horaris de les dues últimes jornades de la Segona Divisió. L'Espanyol visitarà l'Andorra el dissabte 16 de desembre a les 16.15 h i tancarà l'any contra el Burgos a casa, el dimarts 19 a les 21.30 h.

Anar al contingut