Flick coneix l'abast de la lesió de Pedri
Flick coneix l'abast de la lesió de Pedri
Barça

Ja hi ha dia i hora per a la presentació oficial de Hansi Flick

Flick explicarà com afronta el seu nou projecte com a entrenador blaugrana el pròxim dimecres. Serà l'oportunitat per mostrar les seves idees i plans de cara al nou curs futbolístic

Xavi LemusActualitzat

Avui ha estat el primer dia en què els mitjans de comunicació han pogut presenciar un entrenament del Barça aquesta pretemporada. Una jornada en la qual Hansi Flick ha tingut una primera trobada amb els periodistes, sense la presència de càmeres i micros, durant la qual ha explicat la seva satisfacció pels primers dies com a nou entrenador blaugrana. S'ha mostrat encantat amb el club i la ciutat, i ha elogiat el nivell dels jugadors joves amb qui compta en aquesta pretemporada i també la figura de Thiago Alcantara.

En principi, el club distribuirà una entrevista que ha gravat amb els mitjans del club a principis de la setmana vinent, i dimecres al migdia podria ser quan es faci la seva presentació oficial a l'Auditori 1899. Serà un bon moment per conèixer de primera mà quina és la seva proposta futbolística i els seus plans de futur pel que fa a la plantilla.

 

Pel que fa a la recuperació de jugadors internacionals, aquest dilluns tornen Lewandowski i Christensen. I per a finals de la setmana vinent s'espera el retorn de Gundogan, Ter Stegen i Raphinha. La resta de jugadors que van participar en l'Eurocopa no es reincorporen fins a la tornada de l'equip de la gira pels Estats Units a partir del 8 d'agost.

 

 

Anar al contingut