Ivan Rakitic, somrient al costat de José María del Nido Carrasco a la Feria de Abril (Instagram)
Barça

Ivan Rakitic visita la Feria de Abril de Sevilla l'endemà de l'eliminació a la Champions

L'endemà de la desfeta europea del Barça a Anfield, el migcampista croat ha aprofitat les 48 hores lliures per viatjar fins a la capital andalusa

Actualitzat

Ernesto Valverde va decidir donar dos dies de festa a la plantilla del FC Barcelona tot i la dolorosa eliminació a les semifinals de la Lliga de Campions contra el Liverpool. L'endemà de la desfeta europea a Anfield, un dels jugadors que va ser titular, el croat Ivan Rakitic, ha aprofitat les 48 hores lliures per deixar-se veure a la Feria de Abril de Sevilla.

Aprofitant que no hi havia entrenament fins divendres, Rakitic ha viatjat fins a la capital andalusa i ha aparegut en una fotografia al costat de José María del Nido Carrasco, fill de l'expresident del club andalús, que ha publicat la imatge al seu compte d'Instagram. Hores més tard, Del Nido va esborrar la polèmica foto però no ha pogut evitar que molts usuaris de les xarxes socials l'hagin fet viral. Una imatge on el migcampista croat apareix somrient i que segurament no deu haver caigut gens bé a molts aficionats blaugranes després del desastre europeu.

Anar al contingut