Barça

Ivan Rakitic deixa obert el seu futur

"M'agradaria dir que em quedaré aquí 3 anys més, però tots entenem que en el món del futbol pot passar qualsevol cosa", comenta el croat  

Xavier LemusActualitzat

Ivan Rakitic ha estat una peça clau en l'actual campió de Lliga. Fix a les alineacions de Valverde, està completant una gran temporada al mig del camp blaugrana. Habitualment com a interior, però també oferint solucions al seu tècnic quan cal donar descans a Busquets. Malgrat aquest protagonisme, en declaracions fetes després del triomf contra el Llevant sembla deixa la porta oberta a una possible sortida. Segons el jugador croat: "M'agradaria dir que tinc 3 anys més de contracte i que em quedaré aquí 3 anys més, però tots entenem que en el món del futbol pot passar qualsevol cosa".

L'estiu passat i després de fer un gran Mundial, va demanar al club una millora de contracte que el president del club, Josep Maria Bartomeu, va deixar aparcada. Per això ara Rakitic apunta: "Estic molt tranquil i no vull ser a cap altre lloc, tant de bo el club pensi el mateix que jo. Tant de bo diguin que l'Ivan es queda aquí 3 anys més, 4 o 5... A veure si podem renovar i si no a lluitar per tot, i més content que jo no hi ha ningú més ara mateix. Cada dia ho dono tot i es pot veure el meu compromís".

L'arribada de Frenkie de Jong pot posar en qüestió la seva titularitat la pròxima temporada i el club necessita fer calaix per fitxar alguna peça més, per exemple el central De Ligt. Això és el que va fer obrir els rumors sobre una possible marxa del migcampista croat, que, basant-se en les seves declaracions, ell mateix no descarta del tot.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut