Espanyol

Iturraspe, el segon reforç per a l'Espanyol de Gallego

El mig centre defensiu, de 30 anys, arriba lliure després de tota una vida a l'Athletic Club

Oriol VidalActualitzat

Ander Iturraspe s'ha convertit en el segon fitxatge de l'Espanyol. El migcampista, agent lliure des de l'u de juliol, arriba a l'RCDE Stadium als 30 anys. L'exjugador de l'Athletic Club ha firmat per una temporada i un altra d'opcional en funció del seu rendiment.

La direcció esportiva ha valorat la seva experiència i el fet que pugui donar descans a Marc Roca en una temporada carregada d'exigència, amb el concurs des del 25 de juliol a les prèvies de la Lliga Europa.

Iturraspe ha superat les proves mèdiques aquest matí a Barcelona i a la tarda ja s'integrarà al grup a l'estada de Navata. El jugador d'Abadiño vol aprofitar l'oportunitat de tornar-se a sentir futbolista després d'un últim any decebedor a l'Athletic, on gairebé no ha comptat ni per a Eduardo Berizzo ni per a Gaizka Garitano: tan sols 97 minuts a la Lliga i gairebé el doble a la Copa. 

L'Espanyol, que s'ha imposat al Getafe en l'intent de contractar Iturraspe, confia recuperar la millor versió del futbolista, que va arribar a ser internacional sota la direcció de Bielsa ara fa sis anys i també va ser dels destacats en la primera temporada d'Ernesto Valverde a la banqueta biscaïna.

Amb aquesta alta, l'Espanyol cobreix la plaça deixada per Alfa Semedo i, a més, ho fa sense cost, com en el cas de Bernardo Espinosa. El club blanc-i-blau vol reservar una inversió forta per a les bandes. La cadena TyC ha informat de l'interès periquito per un dels talents emergents del futbol argentí, el Monito Vargas, propietat de Vélez Sarsfleld.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut