Iturraspe, el segon reforç per a l'Espanyol de Gallego

El mig centre defensiu, de 30 anys, arriba lliure després de tota una vida a l'Athletic Club
Oriol Vidal Actualitzat

Ander Iturraspe s'ha convertit en el segon fitxatge de l'Espanyol. El migcampista, agent lliure des de l'u de juliol, arriba a l'RCDE Stadium als 30 anys. L'exjugador de l'Athletic Club ha firmat per una temporada i un altra d'opcional en funció del seu rendiment.

La direcció esportiva ha valorat la seva experiència i el fet que pugui donar descans a Marc Roca en una temporada carregada d'exigència, amb el concurs des del 25 de juliol a les prèvies de la Lliga Europa.

Iturraspe ha superat les proves mèdiques aquest matí a Barcelona i a la tarda ja s'integrarà al grup a l'estada de Navata. El jugador d'Abadiño vol aprofitar l'oportunitat de tornar-se a sentir futbolista després d'un últim any decebedor a l'Athletic, on gairebé no ha comptat ni per a Eduardo Berizzo ni per a Gaizka Garitano: tan sols 97 minuts a la Lliga i gairebé el doble a la Copa. 

L'Espanyol, que s'ha imposat al Getafe en l'intent de contractar Iturraspe, confia recuperar la millor versió del futbolista, que va arribar a ser internacional sota la direcció de Bielsa ara fa sis anys i també va ser dels destacats en la primera temporada d'Ernesto Valverde a la banqueta biscaïna.

Amb aquesta alta, l'Espanyol cobreix la plaça deixada per Alfa Semedo i, a més, ho fa sense cost, com en el cas de Bernardo Espinosa. El club blanc-i-blau vol reservar una inversió forta per a les bandes. La cadena TyC ha informat de l'interès periquito per un dels talents emergents del futbol argentí, el Monito Vargas, propietat de Vélez Sarsfleld.
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut