L'afició italiana celebra la victòria del Luna Rossa (EFE)

Itàlia aconsegueix el segon bitllet per a la final de la Copa Louis Vuitton

El Luna Rossa s'enfrontarà a la final de la Copa Louis Vuitton contra l'INEOS Britannia; tots dos buscaran una plaça com a desafiants de cara a la gran final de la Copa Amèrica contra el vigent campió, el Team New Zealand
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Vela - Copa Amèrica

Luna Rossa Prada Pirelli tenia tota la pressió en la darrera jornada de les semifinals de la Copa Amèrica contra l'American Magic. El sindicat italià havia perdut les tres últimes regates. Els nord-americans somiaven el que semblava impossible: remuntar un 4 a 0. Aquest dijous, amb el 4 a 3, la pressió era a la teulada de la base transalpina a Barcelona. A més, l'equip sencer ha tingut feina extra reparant una avaria del dia anterior.

Però, poc després de la sortida, el Luna Rossa ha tornat a demostrar que és el vaixell més ràpid, amb permís de l'INEOS i l'Emirates. Itàlia ha creuat sempre el primer totes les portes. Bruni i Spithill han llegit bé els canvis de pressió en el camp de regates i han arribat els primers a meta. L'American Magic ha trigat un minut i un segon més i torna a casa.

Favorit per a la gran final

D'aquesta manera, el Luna Rossa es confirma com el favorit per esdevenir el desafiant en la gran final contra Nova Zelanda. Abans, però, a partir de dijous 26 de setembre, disputarà la final de la Louis Vuitton contra l'INEOS. Una final al millor de 13. Qui arribi abans a set triomfs, guanyarà la Copa i desafiarà el vigent campió.

 

ARXIVAT A:
Vela - Copa Amèrica
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut