Isaac Fernández, nou entrenador del Cadí La Seu
Bàsquet

Isaac Fernández, nou entrenador del Cadí La Seu

L'exentrenador del Barça CBS substitueix Fabián Téllez, que ha rescindit el seu contracte per marxar als Estats Units

Redacció Esport3Actualitzat

El Cadí La Seu de bàsquet femení ja ha trobat solució al primer contratemps de la temporada. Ha anunciat el seu nou entrenador, Isaac Fernández.

El tècnic havia dirigit el Barça CBS els darrers sis cursos, els dos últims a la màxima categoria. Amb ell a la banqueta, l'equip havia arribat a disputar les semifinals de la Lliga Endesa. En el seu últim any, va aconseguir una permanència molt patida a l'últim moment, però al final el Barça CBS va renunciar a seguir a la divisió.

Així, la gran incògnita a la banqueta urgellenca ha durat només 24 hores. Aquest dissabte, pocs dies després que la plantilla tornés a l'activitat, saltava la bomba: l'entrenador Fabián Téllez deixava l'equip només començar la pretemporada. Téllez va arribar el 2023 a la Seu, però ara ha renunciat a continuar per marxar als Estats Units, on viurà una nova experiència professional, a la lliga de desenvolupament de l'NBA.

Amb l'aposta per Isaac Fernández, el Cadí La Seu manté la seva voluntat de tenir un alt rendiment competitiu aquesta temporada, on ha renovat la plantilla per complet amb nou fitxatges de les onze jugadores que formen part de l'equip urgellenc aquest curs.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut