Insults masclistes i de menyspreu cap a l'àrbitra en un partit de benjamins

En el partit de categoria benjamí entre l'EF Gavà i l'AE Piera s'han sentit insults masclistes per part d'un grup de pares i mares cap a l'àrbitra. Els fets han arribat a la Federació Catalana de Futbol, que ja s'ha pronunciat al respecte
Redacció Esport3 Actualitzat

La pàgina top.futbolbase ha denunciat públicament l'actitud d'algunes famílies del Benjamí de l'AE Piera, amb insults molt greus, masclistes i de menyspreu cap a l'àrbitra durant el partit contra el Gavà, de la Segona Divisió de categoria benjamí (infants de 9 i 10 anys).

 

Els familiars de l'equip benjamí del Piera van insultar l'àrbitra durant un partit amb retrets com: "Agafa l'escombra i el recollidor" o "calces a un euro". L'AE Piera ha manifestat el seu absolut rebuig cap a qualsevol tipus de violència i ha afegit: "No ens sentim representats en cap cas per aquest tipus de comportaments des de la grada per part dels pares".

També el Gavà ha condemnat els fets:

La Federació Catalana de Futbol ha emès un comunicat en què anuncia l'obertura d'un expedient i que enviarà tota la informació a l'Oficina de l'Esport dels Mossos per identificar i denunciar els infractors.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut