Julien Bernard saluda els aficionats (REUTERS/Stephane Mahe)
Ciclisme

Insòlit: Julien Bernard s'atura per saludar tot el poble a mitja contrarellotge del Tour

Imatge mai vista al Tour de França i un dia inoblidable per al corredor del Lidl-Trek, que ha rebut l'escalf dels seus amics i veïns

Redacció Esport3Actualitzat

El Tour de França ha deixat una de les imatges més cridaneres en el transcurs de la setena etapa, la contrarellotge individual que cobria el trajecte entre les localitats de Nuits-Saint-Georges i Gevrey-Chambertin. Tot i la victòria de belga Remco Evenepoel, que ha fet bona la seva condició de campió del món contra el crono, Julian Bernard s'ha convertit en el gran protagonista del dia.

El ciclista francès del Lidl-Trek corria "a casa" i el públic s'hi ha bolcat d'una manera extraordinària. Centenars de persones del seu poble natal, Nevers, han rebut amb samarretes i pancartes de suport el ciclista, que no ha dubtat a gaudir del moment.

Bernard, de 32 anys i amb quatre Tours de França a l'esquena, no ha dubtat a frenar i fins i tot a posar un peu a terra per viure un dels moments més emotius sobre la bicicleta: la seva dona l'esperava amb el seu fill als braços i amb un somriure.

 

ARXIVAT A:
Tour de França
Anar al contingut