Els jugadors del Barça, durant l'entrenament d'aquest dimarts
Els jugadors del Barça, durant l'entrenament d'aquest dimarts (FC Barcelona)
Barça

La plantilla del Barça fa un dinar de conjura a casa de Lewandowski

Després de l'entrenament d'aquest dilluns, els jugadors de l'equip dinen junts per fer pinya de cara al tram decisiu de la temporada

Redacció Esport3Actualitzat

Han passat moltes coses en les últimes setmanes i la plantilla del Barça ha optat per apretar les dents de cara al tram decisiu. La derrota a la final de la Supercopa, l'eliminació als quarts de final de la Copa, la desfeta contra el Vila-real i l'anunci de la marxa de Xavi Hernández han sigut cops durs i molt seguits per a un equip on hi ha força jugadors joves.

Àpat conjunt sense l'staff

Liderada pels capitans i els veterans, la plantilla ha acordat  fer un dinar conjunt, sense l'staff tècnic, a casa de Robert Lewandowski. L'objectiu, fer pinya de cara al tram decisiu de la temporada en el que pot semblar l'escenificació de l'inici de l'autogestió del vestidor. Xavi marxarà el 30 de juny, però la majoria d'ells seguiran.

Amb tres títols perduts de quatre en disputa, l'equip és conscient que s'han de redoblar esforços per afrontar amb garanties els vuitens de final de la Champions i el tram final de la Lliga, on el Barça s'ha de mantenir entre els 4 primers classificats. 

Iñigo Martínez, durant l'entrenament d'aquest dilluns (FC Barcelona)

Iñigo Martínez torna amb el grup

Abans del dinar, l'equip ha fet un entrenament per preparar el partit de dimecres (19.00) contra l'Osasuna, amb una novetat significativa: Iñigo Martínez ha fet part de l'entrenament amb el grup. El central basc es va lesionar el 7 de gener al bíceps femoral de la cuixa esquerra. És possible que el partit contra l'equip navarrès arribi encara una mica aviat per a l'exjugador de l'Athletic que, en qualsevol cas, serà el pròxim blaugrana a sortir de la infermeria. A més d'ell, el Barça compta amb les baixes per lesió de Ter Stegen, Marcos Alonso, Alejandro Balde, Sergi Roberto i Gavi. 

A l'entrenament, a més dels jugadors disponibles del primer equip, hi han participat els jugadors del filial Marc Guiu, Héctor Fort, Pau Cubarsí, Marc Casadó, Ander Astralaga i Diego Kochen. 

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut