Iñigo Martínez celebra un gol amb els lleons
Iñigo Martínez celebra un gol amb els lleons
barça

Iñigo Martínez serà culer per a dues temporades amb una clàusula gens habitual

El basc de gairebé 32 anys accepta sortir cedit si, finalment, el límit salarial impedeix la seva inscripció

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona i Iñigo Martínez ho tenen tot acordat perquè, a l'estiu, el defensa sigui blaugrana. El central de l'Athletic Club sortirà lliure de San Mamés i signarà un contracte per a les dues properes temporades que inclou una clàusula adaptada als delicats temps que viu l'entitat presidida per Joan Laporta. El d'Ondarroa accepta anar cedit si, finalment, el límit salarial imposat per LaLiga impedeix poder-lo inscriure. Una oportunitat de mercat que, naturalment, té la benedicció de l'àrea esportiva.

Xavi Hernández ha donat el vistiplau per a la incorporació de Martínez, que al maig fa 32 anys, fidel al seu requisit de comptar amb cinc centrals. El quintet de centrals de què ha disposat el tècnic de Terrassa aquest curs ha estat Eric García, Christensen, Koundé, Araujo i, circumstancialment, el polivalent Marcos Alonso.

De moment, Iñigo Martínez no ha passat cap revisió mèdica amb el Barça. El que sí que han fet els serveis mèdics del club és revisar informes i proves de l'historial de lesions que l'internacional ha tingut en 20 ocasions en zones com menisc, isquios i turmell.

Anar al contingut