Iñigo Martínez, en el centre de la imatge, escalfant-se abans d'un partit amistós (Europa Press)
Barça

Iñigo Martínez, Pablo Torre, Marc Casadó i Pau Víctor inscrits a temps per a l'estrena

El club blaugrana inscriu el central basc aprofitant l'espai que deixa Ronald Araujo, lesionat de llarga durada. Pablo Torre, Marc Casadó i per últim Pau Víctor, inscrits també amb el primer equip

Redacció Esport3Actualitzat

El compte enrere de l'inici a la Lliga està activat per al Barça, que aquest dissabte (21.30) s'estrena amb un exigent duel al camp del València. El club blaugrana no està en disposició d'inscriure tots els seus jugadors perquè ha de complir amb les normes del fair-play que estableix LaLiga, especialment dures per equips que, com en el cas del blaugrana, han de rebaixar la massa salarial.

Així, quan falten 48 hores per al primer partit, jugadors com Dani Olmo, Iñigo Martínez o Pau Víctor no estaven encara inscrits com a jugadors de l'equip. Hansi Flick, en la roda de premsa prèvia al partit ja ha tret la pressió per la situació d'Olmo, el gran fitxatge de l'estiu, dient que no debutarà a València perquè encara no ha fet prou entrenaments amb l'equip.

El tècnic alemany, en canvi, té molt interès a poder comptar amb Iñigo Martínez per a Mestalla. En aquest cas, el Barça té previst acollir-se a l'article 77 de la normativa del Control Econòmic de LaLiga, que permet als equips inscriure un jugador en el lloc d'un lesionat de llarga durada, fins i tot si el club no tingués saldo.

 

En virtut d'aquest article, Iñigo Martínez podria ser inscrit en el lloc de Ronald Araujo, lesionat durant la disputa de la passada Copa Amèrica. Falta que la comissió mèdica de la patronal doni per bons els informes del club que indiquen que l'uruguaià es va lesionar per un temps superior als quatre mesos, que és el que marca si una lesió és de llarga durada. S'espera que el vistiplau arribi aquest mateix divendres i que el guipuscoà pugui ser inscrit a temps per jugar.

Marc Casadó i Pablo Torre, al migdia, i Pau Víctor, a la tarda, han estat inscrits com a jugadors del primer equip:

 

El club confia poder inscriure altres jugadors, com Álex Valle o Héctor Fort, amb fitxa del filial inicialment, per poder jugar el primer partit de l'equip.

Anar al contingut