Messi es reincorpora a la dinàmica del PSG després de la suspensió (@PSG_inside)

Indult del PSG a Messi entre rumors creixents de fitxatge a l'Aràbia

Messi jugaria a l'Al-Hilal amb el capità del Barça Sergio Busquets, segons el periodista Marçal Lorente, mentre que altres mitjans ho desmenteixen
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Messi

Leo Messi ja trepitja la gespa de París. L'argentí s'ha reincorporat als entrenaments del PSG aquest dilluns al matí.

Les disculpes de Messi als seus companys i al club per haver faltat a un entrenament per atendre un compromís a l'Aràbia Saudita sembla que han fet finalment efecte.


L'argentí va quedar fora de la convocatòria del partit d'aquest diumenge contra el Troyes, i la suspensió de sou i feina de Messi estava prevista per a dues setmanes.

El vídeo conciliador de l'argentí, doncs, hauria fet canviar d'opinió el club parisenc, que ha fet tornar a la feina el jugador.

Rumors creixents a l'Aràbia

El final de la relació PSG-Messi sembla proper, però el futur equip de l'argentí encara és, oficialment, incert. No obstant, les informacions que sorgeixen sobre el seu avenir són pràcticament constants.

Segons el programa El Chiringuito i el periodista Marçal Lorente, Leo Messi jugarà a l'Al-Hilal de l'Aràbia Saudita.

Segons aquesta informació, ho faria acompanyat del capità del Barça Sergio Busquets, que acceptaria una oferta per a dues temporades.

Jordi Alba també podria tenir Aràbia Saudita com a destí plausible, tot i que dependrà de l'acord amb què pugui arribar amb el Barça per rescindir el contracte.

La televisió RTL France també va en aquesta línia i assegura que l'Al-Hilal està intentant convèncer l'argentí perquè faci les maletes amb Busquets, Alba i Verratti, company seu al PSG.

Altres mitjans, en canvi, asseguren que Messi no té res tancat i que decidirà el seu futur quan acabi la lliga francesa. Messi acaba contracte el 30 de juny i es pendria un període de reflexió per meditar el seu futur.

La SER apunta que la prioritat de Messi és seguir a Europa, i que al recent campió mundial "l'il·lusiona l'opció de tornar al Barça".

No obstant, a la Lliga "hi ha dubtes sobre el pla econòmic" del Barça.

ARXIVAT A:
Messi
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut