Increïble Óscar Mingueza: golàs de falta directa contra el Vila-real

El lateral català del Celta supera el porter rival amb un potent xut que entra després d'impactar en el pal

El Vila-real s'ha emportat els tres punts en el primer partit de la tercera jornada de la Lliga. Els groguets, però, han hagut de patir de valent contra una gran versió del Celta, líder fins avui de la classificació. Els gallecs han començat avançant-se en el marcador amb una diana de Borja Iglesias. Poc després han empatat els locals, però el Celta s'ha tornat a posar a avançar dos minuts més tard.

Ho ha fet gràcies a un golàs del català Óscar Mingueza. El lateral del Celta ha aprofitat una falta prop de la frontal per enviar un míssil impossible per al porter del Vila-real. El xut ha entrat amb la col·laboració del pal. Un golàs que ha servit al conjunt gallec per arribar a la mitja part amb avantatge a l'electrònic.

Com si es tractés d'un davanter centre, aquesta és la segona diana d'Óscar Mingueza, després que el defensa també anotés en el segon partit de la Lliga. El d'avui ha estat el primer gol de falta directa del Celta des del setembre del 2020.

La segona part ha estat boja, i el Vila-real ha capgirat el marcador amb un final agònic. Quan passaven deu minuts del temps reglamentari, Dani Parejo ha fet el 4-3 després d'aprofitar un refús en el penal que ell mateix havia fallat. La victòria permet a l'equip groguet dormir en primera posició a la Lliga, amb 7 punts.