Iñaki Peña donant instruccions als companys en un moment del partit (EFE)

Reivindicació d'Iñaki Peña: aturada espectacular i porteria a zero per començar

El porter alacantí, titular al Barça per la lesió de Ter Stegen, ha tingut només una situació compromesa però l'ha resolt bé
Redacció Esport3 Actualitzat

No es pot dir que el Getafe s'hagi acostat massa a l'àrea del Barça, però quan ho ha fet ha creat força perill. No han pogut posar gaire a prova Iñaki Peña, que debutava com a titular aquesta temporada suplint el lesionat Marc-André ter Stegen.  

El porter alacantí era un dels punts d'atenció del partit després que la temporada passada, en els 17 partits en què li va tocar defensar la porteria blaugrana, el balanç no va ser bo. 

Peña no ha tingut gaire feina, però ha tingut temps, a la primera part, de fer una bona aturada, en una potent rematada de l'exblaugrana Carles Pérez al minut 9 de partit. El porter blaugrana ha fet un pas enrere per blocar el llançament i l'ha acabat aturant molt a prop de la línia de gol. També ha hagut d'estar atent per fer un parell de sortides amb avantatge per tallar contracops de l'equip madrileny.

Independentment del seu rendiment en el partit d'aquest vespre, Peña tindrà ben aviat competència per a la titularitat a la porteria, presumiblement de Wojciech Szczesny.  


Les estadístiques de Peña contra el Getafe

  • 31 intervencions, 20 amb els peus i 11 amb les mans
  • 10 pilotes recuperades
  • 3 rematades rebudes
  • 1 aturada de mèrit


Homenatge a Ter Stegen

Ter Stegen no ha estat a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, però ha rebut l'escalfor dels seus companys, que l'han homenatjat lluint una samarreta amb el lema "Molta força, capità". 

Mira el resum del Barça-Getafe

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut