L'entrenador del FC Barcelona, Xavi Hernández, durant una roda de premsa el curs passat (EFE)
L'entrenador del FC Barcelona, Xavi Hernández, durant una roda de premsa el curs passat (EFE)
barça

Iñaki Peña i Marcos Alonso no arriben a temps

Xavi Hernández s'emporta a Getafe tots els jugadors inscrits. Iñigo Martínez, lesionat, i Dest i Lenglet, descartats, es queden a Barcelona

Redacció Esport3Actualitzat

Dia de partit i dia de convocatòria. Xavi Hernández ha esperat si hi havia aquest matí alguna inscripció més a LaLiga abans d'anunciar la seva primera convocatòria de la temporada. El Barça visita el Coliseum Alfonso Pérez a les 21.30 amb tots els efectius inscrits.

No hi són ni Marcos Alonso ni Iñaki Peña, que no han pogut ser afegits als noms d'Araujo, Gündogan, Oriol Romeu, Abde i Sergi Roberto. Tampoc Iñigo Martínez, que encara no està recuperat de la lesió a la fàscia del peu.

El suplent de Ter Stegen avui serà el porter del Barça Atlètic Ander Astralaga, que ja va participar en la gira del primer equip pels Estats Units. Balde és a la convocatòria encara amb fitxa del filial. I Xavi ha convocat els dos joves del planter que han destacat a la pretemporada: Lamine Yamal i Fermín López.

L'equip blaugrana ja es troba a l'hotel de concentració de Madrid després d'agafar el vol aquest matí a l'aeroport del Prat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut