Lamine Yamal ha trasbalsat la defensa del Vila-real (EFE)
Barça

Ilias i Cardona s'acarnissen amb Lamine Yamal amb dues puntades que freguen la vermella

Lamine Yamal es va emportar dos cops de peu en els minuts finals del partit contra el Vila-real que el podien haver lesionat. Ilias i Cardona van pagar la seva frustració amb la perla blaugrana

El Barça s'ha mostrat incombustible a la Ceràmica i ha superat el Vila-real per 1-5. Els blaugranes són líders de Primera i sumen 18 punts de 18 possibles, tot i la nota amarga de perdre per lesió de Ter Stegen. Però les coses podien haver empitjorar els últims minuts del duel a la Ceràmica, ​​perquè Lamine Yamal va rebre dues dures puntades de peu, que bé haurien pogut ser castigades amb dues cartolines vermelles per als futbolistes de l'equip groc.

Als minuts finals del matx, i ja amb l'1-5 al marcador, primer va ser Sergi Cardona, que sense possibilitat de jugar la pilota, va donar un cop de peu a Lamine Yamal que va encendre els ànims blaugranes. Ràpidament, Raphinha, Lewandowski i Koundé se'n van anar a buscar el defensa del submarí groc. L'acció va ser castigada amb targeta groga.

Només havien passat uns minuts, i gairebé sense temps de recuperar-se, Lamine Yamal patia un altre cop de peu. Aquest cop per part de l'exblaugrana Ilias Akhomach. Igual que Cardona, tampoc tenia possibilitat de jugar la pilota i novament el col·legiat va decidir castigar-lo només amb cartolina groga.

Afortunadament, no com en el cas de Ter Stegen, les accions no van tenir conseqüències, més enllà de constatar que els dos jugadors catalans del Vila-real no tenen un bon perdre.

 

ARXIVAT A:
Lamine Yamal
Anar al contingut