Casillas, somrient al llit de l'hospital on està ingressat (EFE)
Futbol internacional

Iker Casillas surt de la unitat de cures intensives i evoluciona favorablement

El porter madrileny del Porto no presenta complicacions, mostra "bona disposició i el sentit de l'humor habitual", segons ha informat el club portuguès en un comunicat

Actualitzat

El porter espanyol Iker Casillas ha abandonat la unitat de cures intensives en la qual estava ingressat després de tenir un infart de miocardi dimecres passat i evoluciona favorablement, segons ha informat el Porto en un comunicat.

Casillas "va passar per cures intermèdies i tots els paràmetres evolucionen dins de la normalitat", confirma el club portuguès. El porter madrileny, que no presenta complicacions, mostra "bona disposició i el sentit de l'humor habitual", afegeix.

Casillas és a l'Hospital CUF de Porto, on va ingressar dimecres d'urgència després de tenir un infart agut de miocardi durant un entrenament, i es va haver de sotmetre a un cateterisme.

La periodista espanyola Sara Carbonero, dona de Casillas, ha apuntat que el jugador podria sortir d'aquí uns dies, probablement dilluns, en unes breus declaracions als mitjans a la seva arribada a l'hospital. Tot i que evoluciona favorablement, encara és una incògnita quan podrà reprendre l'activitat esportiva.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut