La fotografia que va desembocar en missatges d'intolerància
La fotografia que va desembocar en missatges d'intolerància
futbol

Iglesias i Ruibal responen amb orgull als insults homòfobs per portar una bossa de mà

Els dos jugadors del Betis denuncien a Twitter la pluja de missatges de discriminació

Redacció Esport3Actualitzat

Una fotografia on es veu Borja Iglesias i Aitor Ruibal lluint bosses de mà ha desfermat una reacció d'homofòbia a les xarxes. Després de la publicació de la imatge a l'Instagram del també futbolista de l'Oviedo Victor Camarasa, els dos jugadors del Betis van començar a rebre insults per l'estètica amb què van assistir a un casament.

Una pluja de missatges intolerants que Iglesias i Ruibal han denunciat a Twitter mitjançant paraules carregades d'orgull i autoafirmació.

Aitor Ruibal: "Després dels intents frustrats per part d'una minoria sorollosa de ridiculitzar el meu company Borja Iglesias i a mi, en referència a la nostra vestimenta, així com a la seva suposada vinculació amb la nostra orientació sexual, només vull subratllar..."

Borja Iglesias: "Cada vegada que passen aquesta mena de situacions, en referència a les fòbies que encara hi ha, em donen força per seguir lluitant perquè cadascú faci i gaudeixi amb ell mateix i amb els altres com li doni la gana."

El Panda i el lateral manresà són dos dels integrants del trio d'amics que completa Héctor Bellerín i que es va forjar l'any que van compartir vestidor a l'equip andalús. Una amistat basada, entre altres afinitats, en un estil de vida desacomplexat, allunyat del convencionalisme de molts dels seus col·legues de professió.  

 

Anar al contingut