La fotografia que va desembocar en missatges d'intolerància

Iglesias i Ruibal responen amb orgull als insults homòfobs per portar una bossa de mà

Els dos jugadors del Betis denuncien a Twitter la pluja de missatges de discriminació
Redacció Esport3 Actualitzat

Una fotografia on es veu Borja Iglesias i Aitor Ruibal lluint bosses de mà ha desfermat una reacció d'homofòbia a les xarxes. Després de la publicació de la imatge a l'Instagram del també futbolista de l'Oviedo Victor Camarasa, els dos jugadors del Betis van començar a rebre insults per l'estètica amb què van assistir a un casament.

Una pluja de missatges intolerants que Iglesias i Ruibal han denunciat a Twitter mitjançant paraules carregades d'orgull i autoafirmació.

Aitor Ruibal: "Després dels intents frustrats per part d'una minoria sorollosa de ridiculitzar el meu company Borja Iglesias i a mi, en referència a la nostra vestimenta, així com a la seva suposada vinculació amb la nostra orientació sexual, només vull subratllar..."

Borja Iglesias: "Cada vegada que passen aquesta mena de situacions, en referència a les fòbies que encara hi ha, em donen força per seguir lluitant perquè cadascú faci i gaudeixi amb ell mateix i amb els altres com li doni la gana."

El Panda i el lateral manresà són dos dels integrants del trio d'amics que completa Héctor Bellerín i que es va forjar l'any que van compartir vestidor a l'equip andalús. Una amistat basada, entre altres afinitats, en un estil de vida desacomplexat, allunyat del convencionalisme de molts dels seus col·legues de professió.  

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut