Vítor Roque, durant el Betis-Espanyol (LaLiga)

"I tu, qui ets?": la prepotència de Vítor Roque amb l'Espanyol

El davanter del Betis s'ha encarat amb Omar el-Hilali i el seu gest de fatxenda l'han captat les càmeres
Redacció Esport3 Actualitzat

A Sevilla, pocs hi comptaven, amb Vítor Roque. Es va lesionar contra el Mallorca, entre setmana, i estava gairebé descartat. Finalment, i després d'una recuperació miraculosa, Pellegrini el va poder incloure en la convocatòria per al partit contra l'Espanyol. El "Tigrinho", fins i tot, ha pogut saltar al terreny de joc del Benito Villamarín per disputar l'última mitja hora.

El davanter brasiler ha agafat el relleu de Bakambu en l'atac del Betis, però gairebé no ha tingut incidència en el joc. En l'única acció que ha tingut dins l'àrea rival, Vítor Roque s'ha vist envoltat de defenses de l'Espanyol i no ha pogut progressar. Omar el-Hilali li ha barrat el pas.


El seu duel amb El-Hilali ha anat més enllà. I no ha passat desapercebut per les càmeres. Després d'una topada, Vítor Roque s'ha encarat amb el blanc-i-blau. El seu gest no ha estat gaire elegant. El brasiler ha mostrat a Omar el seu nom a la samarreta, donant-se importància. I, després, amb un to de prepotència, li ha deixat anar: "I tu, qui ets?"

El Hilali ha respost amb un somriure sorneguer. També li ha dit alguna cosa, però tapant-se la boca amb la mà. Aquí s'ha acabat el duel dialèctic del Villamarín. El lateral de l'Espanyol ja havia patit prou per frenar Abde per embrancar-se en altres "batalles".


Mira el resum del Betis-Espanyol

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut