Champions League

Hristo Stòitxkov fa un toc d'atenció als jugadors del Barça

L'exdavanter búlgar fa un vaticini sobre el Barça-Nàpols

Redacció Esport3Actualitzat

Hristo Stòitxkov ha estat el convidat estrella del programa "Onze" d'aquest dilluns i ha parlat de l'important partit que afronta aquest dimarts el Barça contra el Nàpols a la tornada dels vuitens de la Champions.

"De vegades perds. També nosaltres vam perdre en aquell moment per falta de confiança. A aquest partit de demà hi has d'anar amb la convicció que vas a guanyar. Si juga com a Nàpols, jo crec que el Barça passarà aquesta eliminatòria. Ara bé, té davant un equip que s'està recuperant. Serà difícil però jo confio que el Barça jugarà com una final. S'ha d'oblidar de tot i sortir des de l'escalfament sabent... La cara ho diu tot, des de l'escalfament. Tant de bo veure jugadors alegres, ajudar-se, i que parlen entre ells."


Avís als jugadors

L'exdavanter búlgar també ha fet un toc d'atenció als jugadors i els ha aconsellat sobre la base de la seva experiència amb el mític Johan Cruyff, entrenador seu al Dream Team:""En aquests partits, el jugador ha de saber per què és al camp".

"Tots els entrenadors són diferents. Johan, Robson, Pep, Luis Enrique, Valverde, cada un és diferent. A mi el Johan, descansi en pau, em podia donar consells, però som onze que hem de decidir. Si no em va bé per l'esquerra, doncs per la dreta. Jo no veig ara que el Barça tingui aquesta sintonia. Han de prendre les seves decisions, no esperar que els hi diguin des de dalt o vegin a l'iPad la jugada. Has de decidir en aquell moment."
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut