Espanyol

Homenatge a Dani Jarque: 15 anys de la mort del capità

L'Espanyol ha obert aquest migdia durant tres hores la porta 21 de l'RCDE Stadium

El 8 d'agost del 2009, durant la pretemporada de l'Espanyol, el món del futbol es va veure sacsejat per la terrible notícia de la sobtada mort de Dani Jarque. El jove capità blanc-i-blau va morir a causa d'una aturada cardíaca. Només tenia 26 anys. Aquest dijous es compleixen 15 anys de la seva mort, mentre l'equip feia una estada de pretemporada a Itàlia.

La seva figura i el dorsal 21 s'han convertit en símbol i llegenda per a l'Espanyol. A l'RCDE Stadium, la porta 21 porta el seu nom i una estàtua seva, ubicada a l'interior. La Ciutat Esportiva situada a Sant Adrià també porta el seu nom.

Per seguir recordant la figura de l'estimat capità blanc-i-blau, l'Espanyol ha obert aquest migdia durant tres hores la porta 21 de l'RCDE Stadium perquè tots els aficionats que ho volguessin retessin homenatge a l'etern 21.

La vida de l'etern capità de l'equip blanc-i-blau es va apagar de manera inesperada. 15 anys després de la seva mort, el seu llegat segueix viu i perdura entre aquells que estimen l'esport i els valors que Jarque representava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

 

 

Anar al contingut