Final cruel per al Girona, que cau en el minut 90 al Parc dels Prínceps (1-0)

Gazzaniga havia estat el millor del seu equip amb algunes aturades increïbles, però al minut 90 ha comès una greu errada que ha suposat la derrota del Girona en la seva estrena a la Champions
Redacció Esport3 Actualitzat

Dolorosa derrota del Girona en el debut a la Champions. L'equip gironí ha plantat cara al PSG durant tot el partit, i fins i tot ha tingut opcions davant de la porteria de l'equip francès.

A la segona part, les millors oportunitats han estat per a l'equip de Luis Enrique, però Gazzaniga ha estat brillant i segur en totes les accions, fins que, en el minut 90, s'ha empassat un xut de Nuno Mendes que ha suposat l'únic gol del partit i els tres primers punts per a l'equip de París. Una jugada cruel per a Gazzaniga, que havia fet un gran partit. 

De menys a més 

  • Primers minuts de partit, el Girona amb problemes per treure la pilota controlada des de la defensa davant de la pressió que fa  el PSG. Moltes recuperacions --i molt ràpides-- després de la pèrdua de la pilota per part dels francesos.
  • Primer ensurt seriós per al Girona en una rematada de Zaïre-Emery que ha sortit fregant el pal després que la desviés la defensa gironina. El PSG hi ha tornat al minut 12 amb una rematada massa creuada de Marco Asensio.
  • Passada de Miguel i relliscada de Van de Beek dins de l'àrea que arriba en el pitjor moment, quan es quedava tot sol davant de Safonov.
  • Minut 33, grandíssim rondo del Girona al Parc dels Prínceps que acaba amb una centrada que Stuani no arriba a rematar per ben poc.
  • En el darrer quart d'hora el partit ha canviat i el Girona s'ha espolsat la pressió i el domini del PSG. Comença a tenir més pilota i genera més presència en cap contrari. Tot i això, no ha disposat de clares ocasions de gol i el partit ha arribat al descans amb l'empat inicial.

Gerra d'aigua freda al minut 90

  • A la represa, el Girona l'ha tingut en el minut 52, però el cop de cap de Stuani el treu Safonov amb els punys davant de la presència de Tsygankov. Els de Míchel han començat a créixer.
  • Excel·lent jugada defensiva de Krejci, que ha salvat un gol cantat de Dembélé. El defensa ho ha celebrat com si hagués marcat un gol.
  • El partit s'ha convertit en un duel d'anada i tornada. De moment, la defensa i Gazzaniga aguanten el tipus. El porter del Girona, ajudat pel travesser, ha tret una mà increïble en una gran rematada de Dembélé en el minut 62.
  • Falta perillosa favorable al PSG al límit de l'àrea en el 79, escorada a la dreta de l'atac parisenc. Achraf xuta per damunt del travesser. Dos minuts més tard, David López bloqueja una rematada molt perillosa de Kolo Muani.
  • El PSG ha millorat i ha posat contra les cordes els de Míchel amb 19 arribades dels francesos, per només 3 del Girona. Resisteixen els catalans quan queden menys de 10 minuts per al final.
  • Salvador Gazzaniga en el 85. La rematada, d'Achraf Hakimi a boca de canó, l'ha tret amb el peu el porter.
  • Però en el 90 ha arribat la gerra d'aigua freda. Gazzaniga s'empassa una pilota en una centrada lateral de Nuno Mendes, que acaba desviant mínimament Alejandro Francés, i l'esfèrica s'esmuny entremig dels braços i de les cames del porter argentí.


Així ha estat el minut a minut del partit

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut