Darder, durant l'últim derbi contra el Barça
Darder i Gavi, durant l'últim derbi contra el Barça
futbol

Hi ha opcions reals que Sergi Darder acabi de blaugrana? Les postures de l'Espanyol i del jugador

Si el Barça vol fitxar el capità blanc-i-blau, de 29 anys, haurà d'abonar la clàusula de rescissió

Redacció Esport3Actualitzat

L'inesperat interès del Barça en el capità de l'Espanyol està fent trontollar els fonaments del "darderisme". El buit de poder al club blanc-i-blau, exemplificat en l'absència d'un director esportiu que agafi el lloc del cessat Catoira i comenci a teixir la plantilla que ha de tornar l'equip a Primera, genera indefensió en una afició que no vol veure l'emblema de l'equip al rival ciutadà. Però, hi ha opcions reals que Sergi Darder acabi de blaugrana?

A hores d'ara sembla clar que l'Espanyol no negociarà amb el Barça el traspàs d'un jugador de 29 anys que també atrau altres equips. L'única via que podria portar el mallorquí al Camp Nou seria l'abonament de la clàusula de rescissió, que amb el descens ha baixat a 10 milions d'euros. Aquest preu, però, s'encarirà automàticament l'1 d'agost en 5 milions, fins als 15, aplicant una clàusula del contracte que va signar ara fa un estiu.

L'entorn del capità, que ja va competir en la categoria de plata amb l'Espanyol el curs 20-21, reconeix a l'Ara que està obert a marxar de Cornellà-el Prat, però no per anar al Barça. Té pendent una conversa amb el futur director esportiu, però està disposat a escoltar ofertes que puguin ajudar el club. La seva és una de les fitxes més altes de la plantilla, tot i que, a Segona, es veurà reduïda a la meitat. L'únic argument a favor d'un possible aterratge a can Barça seria el de mantenir la família a la capital.

Anar al contingut