Henry i Messi celebren un gol amb el Barça, el 2009
Henry i Messi celebren un gol amb el Barça, el 2009
futbol

Henry s'afarta dels enèsims xiulets dels ultres del PSG a Messi: "Ha d'acabar la carrera al Barça"

L'argentí torna a ser el destinatari del soroll de vent en els prolegòmens del compromís contra l'Olympique de Lió

Redacció Esport3Actualitzat

L'esquerda entre l'afició del PSG i Leo Messi s'amplia. En els prolegòmens del duel de Ligue 1 contra l'Olympique de Lió, els ultres de l'equip parisenc han tornat a xiular quan la megafonia ha anunciat el nom de l'argentí.

La situació de Messi, que segueix sense renovar mentre el Barça reconeix contactes per un possible retorn, comença a ser insostenible. Un dels comentaristes amb més pes del futbol francès, l'exfutbolista Thierry Henry, té clar que la millor i gairebé única opció que li queda al crac és fer les maletes de tornada al Camp Nou. Titi creu que seria el millor desenllaç per "amor al futbol":

"És vergonyós escoltar els xiulets del Parc dels Prínceps. No pots xiular un dels millors jugadors de l'equip, que porta 13 gols i 13 assistències. Vull veure Lionel Messi acabar la seva carrera a Barcelona per amor al futbol."

Paraula de crac i guanyador del sextet de Pep Guardiola al costat de la "puça".

Per cert, el que mal comença, mal acaba. Els lionesos van emportar-se els tres punts gràcies a un gol de Bradley Barcola, tot i que el liderat parisenc no corre perill.

Anar al contingut