Héctor Bellerín: "Vull renovar amb el Barça, estic molt content aquí"

El lateral barceloní, en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", ha parlat de l'eliminació del Barça a la Champions, del seu futur al club i del projecte de Xavi
Redacció Esport3 Actualitzat

Héctor Bellerín ho té clar: "Vull renovar amb el Barça." En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", el català ha parlat de l'eliminació del Barça a la Lliga de Campions, del seu futur com a blaugrana i del projecte capitanejat per Xavi Hernández.

Sobre la desfeta dels blaugranes a la Champions, el lateral explica que "l'equip tenia molta il·lusió" i que "s'ha quedat amb un regust molt amarg".

"Estem molt decebuts. Pensàvem que podíem fer coses molt maques a la Champions. Un conjunt de casualitats han fet que no poguéssim passar de grups i ens hem quedat amb un regust molt amarg."

Tot i això, Bellerín s'ha mostrat ambiciós amb la resta de competicions en què els blaugranes encara continuen vius.

"Encara estem en quatre competicions. A la Lliga estem molt bé. Totes les competicions són 'impepinables', és la responsabilitat de jugar al Barça."

 

 

El català ha fet un repàs de la seva arribada, dels seus primeres mesos com a blaugrana i del projecte de Xavi Hernández, de qui ha explicat que "sap 100% el que vol".

"Estic molt content d'estar aquí i de poder gaudir de jugar al Barça perquè és un somni que sempre he tingut. Quan arribes l'últim dia de la finestra de fitxatges i no has fet la pretemporada sempre és més difícil entrar, són pocs minuts de rodatge, però estic content amb la manera com s'està desenvolupant tot a nivell futbolístic i personal."

"L'equip és molt nou, hi ha hagut moltes lesions... Aquests projectes triguen temps a donar resultats, perquè les coses ben fetes triguen. Tant Xavi com l'equip tenim molt clar el que volem i, de mica en mica, ho estem fent."

El lateral, que al setembre va firmar un any de contracte amb el Barça, ha parlat també del seu futur al club, i ha assegurat que la seva intenció és quedar-se a Barcelona.

"Ha estat molt bonic tornar a casa. De moment he signat un any i estem a l'espera de com va tot per les dues parts. Renovar és una cosa que no depèn de mi, però estic molt content al Barça."

 

L'entrevista sencera, amb el Bellerín més personal, a "El matí de Catalunya Ràdio":

"Som racistes sense adonar-nos-en i això és un problema, és qüestió d'educació"

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut