Pablo Torre, de descartat de Xavi a imprescindible per a Flick (FCB)
Futbol

Hansi Flick, tossut per donar una segona oportunitat a Pablo Torre

El mitjapunta passa de ser un dels descartats de Xavi a una aposta del nou entrenador del Barça, tot i que Deco veuria amb bons ulls la seva marxa per aconseguir ingressos per al Barça

La pretemporada que ha fet Pablo Torre al Barça ha convençut Hansi Flick. La qualitat del mitjapunta ha sorprès l'entrenador alemany, que hi veu un futbolista necessari per completar la plantilla. Les estadístiques així ho assenyalen: Pablo Torre va ser titular contra el Madrid i el Manchester City, amb un rol important, i és un dels tres golejadors del Barça en la pretemporada gràcies als seus gols contra els "cityzens" i l'Olot.

 

Flick para els peus a Deco

Al Barça, però, hi ha molts futbolistes en la mateixa posició que Pablo Torre: Pedri, Gavi, Fermín, fins i tot Gündogan o la recent incorporació de Dani Olmo auguren una competència ferotge per un lloc a l'onze. Però Flick vol comptar amb les prestacions del càntabre durant tota la temporada, perquè l'alemany prefereix una plantilla àmplia per afrontar els nombrosos partits del Barça en les diferents competicions.

Hansi Flick compta amb Pablo Torre (EFE)

A més, les últimes lesions de Gavi i, sobretot, Pedri fan que hi hagi por de perdre efectius en la posició de mitjapunta en algun moment de la temporada. Per aquest motiu, Flick vol que Deco s'oblidi dels seus plans per vendre Pablo Torre --un jugador que s'ha revaloritzat durant la pretemporada--, que podrien generar uns ingressos molt valuosos per al Barça als ulls del director esportiu.

Canvi radical

La situació de Pablo Torre al Barça contrasta amb la que va viure l'any passat. El mitjapunta no comptava per a Xavi, perquè no veia que el seu joc fos consistent, creia que arriscava massa i que necessitava millorar l'aspecte defensiu. Per això va sortir cedit al Girona.

Però la gran temporada dels de Míchel va deixar Pablo Torre en un segon pla. Tot i això, va jugar en 26 partits de Lliga i va fer dues assistències.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut