Olmo, abans de retirar-se amb molèsties de Montilivi (EFE)

Flick es queda un mes sense Dani Olmo, lesionat al bíceps femoral: tots els partits que es perd

El jugador de Terrassa es va retirar amb molèsties de Montilivi i queda fora del pròxim mes de competició. Es podria perdre fins a sis compromisos
Redacció Esport3 Actualitzat

Mal diagnòstic per a Dani Olmo. El que en un primer moment es va interpretar com una sobrecàrrega als isquiotibials, ha acabat en una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta que el tindrà fora dels terrenys de joc durant, almenys, un mes. Les proves mèdiques realitzades aquest dilluns al terrassenc han agreujat les primeres impressions.

Si es compleix aquest termini de recuperació d'entre quatre i cinc setmanes, l'ex del Leipzig es perdrà quatre partits de Lliga --Vila-real, Osasuna i Alabès a fora i Getafe a casa-- i els dos primers de Champions --Mònaco a fora i Young Boys a Montjuïc-- i podria tornar passada l'aturada de seleccions de la primera quinzena d'octubre. 

La lesió d'Olmo arriba quan el jugador es trobava en un moment dolç. El balanç de tres gols en els tres partits que ha disputat de blaugrana és el millor exemple de la bona integració en el projecte de Hansi Flick. Amb Fermín, Bernal, De Jong i Gavi també a la infermeria, per bé que els dos últims ja van entrant progressivament amb el grup, l'entrenador alemany pot tornar a recórrer a Raphinha com a migcampista per suplir la baixa d'Olmo.

Olmo va marcar el tercer gol del Girona-Barça i va ser substituït al minut 61 per Eric Garcia. A la primera meitat ja havia hagut de ser atès per una ferida al nas. 

El migcampista de Terrassa ja va haver de reposar durant l'últim tram de l'aturada de seleccions per culpa d'un fort cop rebut en el transcurs del Sèrbia-Espanya. 

Recupera el resum del partit amb el gol d'Olmo: 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut