Barça

Hansi Flick, nou entrenador del Barça per dues temporades

El Barça anuncia el fitxatge de l'entrenador alemany com a relleu de Xavi Hernández a la banqueta

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha anunciat aquest dimecres a través d'un comunicat el fitxatge de Hansi Flick com a nou entrenador del Barça per dues temporades. El tècnic alemany s'asseurà a la banqueta del FC Barcelona fins al 30 de juny de 2026.

I ha aprofitat per enviar un primer missatge a la parròquia blaugrana:

El FC Barcelona i Hansi Flick han arribat a un acord perquè l'alemany sigui el tècnic del primer equip de futbol masculí. El nou entrenador ha signat contracte a les oficines del Club en un acte amb el president del FC Barcelona, Joan Laporta; el vicepresident primer responsable de l'àrea esportiva, Rafa Yuste; i el director esportiu del Club, Anderson Luís de Souza, Deco.

 

La crònica de l'arribada

El nou entrenador blaugrana va arribar a Barcelona aquest dimarts enmig d'una gran expectació mediàtica. Malgrat que va ser captat per les càmeres a l'entrada i la sortida de l'hotel on s'allotja, el Barça no podia moure fitxa oficialment fins que no tingués tancada la liquidació de contracte de Xavi Hernández.

Aquest dimarts el club ha arribat a un acord total per a la liquidació del contracte del tècnic terrassenc. Xavi renunciarà als 11 milions del seu sou, però reclama els 2,5 milions de la clàusula per sortir de Qatar. El Barça també pagarà els 4 milions íntegres que l'staff de Xavi tenia signats.

Amb això acordat, el Barça enceta l'era Flick. El primer dia del tècnic alemany a Barcelona va acabar amb un sopar amb la cúpula blaugrana encapçalada per Joan Laporta.


Seran dies de moltes trobades i reunions amb Deco i la resta de la cúpula esportiva per abordar la planificació de la temporada. Flick ja sap que l'economia barcelonista no està per a gaires alegries.

L'alemany tindrà molts internacionals espanyols enfeinats les pròximes setmanes. Pedri, Cubarsí, Ferran Torres, Lamine Yamal i Fermín són a la prellista de l'Eurocopa.

ARXIVAT A:
Hansi Flick
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut