Barça

Hansi Flick ja treballa a la Ciutat Esportiva i es reuneix amb Laporta

El tècnic alemany prepara la tornada a la feina de l'equip blaugrana, que serà a partir de dimecres

Redacció Esport3Actualitzat

Hansi Flick ja treballa com a nou tècnic del Barça a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Amb l'inici de la pretemporada marcat per a dimecres que ve, 10 de juliol, amb l'arribada del primer contingent de jugadors i les revisions mèdiques pertinents, l'entrenador alemany ha volgut preparar el terreny i planificar l'activitat per als primers dies de feina. 

L'arribada de Flick no ha passat desapercebuda per a alguns aficionats que eren a la zona i que han aprofitat per fer-se fotos amb el nou responsable de la banqueta blaugrana. 

La trobada ha estat breu i també hi eren Bojan, membre de la direcció esportiva, i Enric Masip, assessor esportiu del president.

A qui no ha vist és a Deco, el director esportiu, que és fora de Barcelona aquests dies. Des del club no s'ha aclarit si per motius professionals o personals.

Joan Laporta ha aprofitat l'aterratge del nou tècnic per mantenir una reunió amb ell. 

Com a curiositat, cal assenyalar que Hansi Flick ha arribat a les instal·lacions del Barça en un cotxe del club blaugrana, que és el mateix que feia servir Xavi quan era l'entrenador del primer equip. Per tant, el relleu a la banqueta també inclou el vehicle esmentat.    

Dimecres vinent tornen a la feina

Flick i els seus ajudants es trobaran amb alguns jugadors dimecres vinent, el primer dia de pretemporada del Barça 2024-25. Dimecres vinent hi haurà proves mèdiques al matí i a la tarda, primera sessió d'entrenament dirigida per Hansi Flick.

Dilluns està previst que el Barça acabi de perfilar i faci pública la llista de jugadors que començaran la pretemporada el dimecres 10 de juliol. Pocs jugadors del primer equip i molts del filial, això és segur.

Del primer equip hi haurà els que no són amb les selecions, ni a l'Eurocopa, ni a la Copa Amèrica, ni preparant els Jocs Olímpics.

Els pocs del primer equip seran Iñaki Peña, Iñigo Martínez, Vítor Roque i Oriol Romeu. Més d'un no té el futur assegurat al Barça. També hi haurà els jugadors lesionats o que s'estan acabant de recuperar d'una lesió: Balde, Gavi i De Jong.

Sí que hi haurà, en principi, alguns cedits la temporada passada, tot i que no és descartable que algun s'incorpori una mica més tard per mirar de trobar una sortida. Els cedits són Lenglet, Ansu, Pablo Torre, Julian Araujo i Àlex Valle, lateral esquerre, que ha de ser el suplent de Balde en aquesta posició.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut