Hansi Flick, exentrenador del Bayern que va guanyar el triplet (Europa Press)

Hansi Flick i el Barça: els últims indicis sobre el possible relleu de Xavi

L'entrenador alemany ha estat tema de conversa en l'ecosistema blaugrana les últimes hores
Redacció Esport3 Actualitzat

Xavi "té data de caducitat". Ell mateix ho ha recordat aquest dilluns en la prèvia del Barça-Nàpols, i el Barça es troba immers en la cerca del relleu del tècnic de Terrassa en el moment més crític de la temporada. Un dia abans del gran assalt de vuitens de final de la Champions, el president Joan Laporta s'ha reunit amb el representant d'un dels grans candidats a ocupar la banqueta blaugrana: Hansi Flick.

"Mundo Deportivo" ha captat la sortida del dinar a Barcelona entre LaportaPini Zahavi, agent de Robert Lewandowski, i de l'entrenador Hansi Flick.

Flick no té cap lligam, ara mateix, amb ningú. El tècnic alemany no està entrenant cap equip i, per tant, podria negociar lliurement amb el club blaugrana en l'àmbit contractual. La Premier League l'anhela, també. "També", perquè és sabut que Laporta és molt de l'escola alemanya i té Flick entre els seus tres candidats preferits.

L'alemany va entrenar el Bayern que ho va guanyar tot el 2020 i que va golejar per 8-2 el Barça a la Champions. Només ell i Guardiola han guanyat el sextet de títols; una carta de presentació excel·lent. Segons un rotatiu alemany, Flick veuria amb bons ulls prendre el càrrec.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut