Hansi Flick durant el partit del Barça a Mestalla
Hansi Flick durant el partit del Barça a Mestalla (Reuters)
Barça

Hansi Flick es pronuncia sobre la situació de Gündogan

L'entrenador blaugrana ha fet referència a l'absència del migcampista alemany en l'estrena del Barça a la Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona ha patit de valent en la seva estrena a la Lliga 2024/25. Malgrat tot, Hansi Flick ha pogut debutar a la banqueta blaugrana amb una victòria gràcies a un doblet de Robert Lewandowski. Una estrena en la qual no hi ha pogut ser llkay Gündogan

El migcampista alemany s'ha quedat a casa per un cop a la cella que va rebre durant el trofeu Joan Gamper. Tot i això, els rumors sobre una possible sortida del jugador han agafat força a les darreres hores. Gündogan té una sucosa oferta del futbol qatarià i podria estar valorant una sortida del Barça.

A la roda de premsa posterior del partit a Mestalla, Hansi Flick s'ha pronunciat sobre la situació del jugador. L'entrenador ha confirmat que la no convocatòria s'ha degut al seu estat físic i ha valorat la figura del jugador

"Gündogan tenia problemes des del dilluns al Gamper pel tall a la cella. Per això hem pres la decisió de deixar-lo a casa. El conec molt i l'aprecio molt pel tipus de jugador que és i per la seva personalitat. Hem parlat amb ell de tots els temes i tinc la impressió que es quedarà al Barça."

Sobre el triomf a Mestalla, Flick ha valorat molt positivament el fet d'haver pogut sumar els primers tres punts en un partit tan difícil i creu sincerament que el Barça "s'ha merescut la victòria, sobretot a la segona part". Sobre el fet d'haver utilitzat tants jugadors del planter, considera que la seva presència sobre el terreny de joc es deu a una qüestió de mèrits:

La pretemporada no ha estat fàcil, perquè molts jugadors venien de l'Eurocopa o dels Jocs Olímpics. Els joves de la Masia ho han fet molt bé durant la pretemporada i també avui. Han estat entrenant amb l'equip des de fa sis setmanes i avui mereixien jugar"

La il·lusió dels joves

Per la seva banda, Marc Casadó ha agraït la confiança de Hansi Flick:

"Els joves treballem al màxim en cada entrenament i cada partit per tenir les màximes oportunitats possibles i aprofitar-les. L'entrenador ens dona molta confiança. Ens diu que siguem molt intensos i que juguem a pilota com sabem perquè ho fem molt bé"

I Pau Cubarsí ha afegit que una de les claus és el bon ambient entre tot el grup: "Intento ajudar els companys com sempre han fet amb mi. Hem fet un molt bon grup". Per ell, la victòria a València és molt important i merescuda:

"Ha estat un treball molt dur de l'equip. Començar la Lliga sempre és complicat i més en aquest camp, però hem estat molt madurs en el joc i hem pogut treure endavant la victòria. Després d'una primera part amb una mica de dubtes, en la segona hem tingut les coses més clares i hem acabat el partit amb molt bones sensacions."


Mira els gols del València-Barça (1-2)

Anar al contingut