Barça

Hansi Flick demana un crack per complementar el jove talent del Barça

L'entrenador alemany s'ha confessat en la seva primera entrevista com a entrenador del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Encara no s'havia pronunciat com a entrenador del FC Barcelona, però aquest dissabte s'han pogut escoltar les primeres paraules de Flick. L'alemany ha repassat l'actualitat en una entrevista que ha concedit a la plataforma Barça One, on ha parlat de la seva decisió d'entrenar el Baça, dels fitxatges que cal fer, de la Masia...

En primera instància, Flick ha volgut destacar la "passió" que s'ha trobat a Can Barça des del primer dia que va arribar. A més, també ha confessat que el Barça li va servir d'inspiració per convertir-se en entrenador.

"Aquí tothom que treballa pel Barça té aquesta passió i això també és bo per a nosaltres. És el que més content em fa d'estar aquí. Volem portar aquest club al següent nivell i farem tot el possible per aconseguir-ho."

"Quan vaig decidir ser entrenador em vaig fixar en el Barça perquè jugava un futbol fantàstic. Vaig dir, algun dia vull entrenar aquí."

Elogis a la Masia

Un dels aspectes que més ha captivat Hansi Flick ha estat el rendiment dels joves jugadors. A la pretemporada, amb molts jugadors del primer equip encara de vacances, l'alemany ha pogut veure de prop el treball de molts jugadors del filial blaugrana. El tècnic s'ha desfet en elogis a la Masia i el treball que el Barça fa per formar futbolistes.

"La filosofia del Barça i tot el que he vist als entrenaments ha estat increïble. La forma amb la qual desenvolupen els seus jugadors és impressionant. Normalment, en situacions així la qualitat baixa, però aquí no passa això. Hem d'ajudar-los a millorar, és el nostre treball i també part de la filosofia del Barça."

Tot i això, l'entrenador blaugrana ha demanat la incorporació d'un jugador que pugui "guanyar partits".

"Sí, a vegades penso que hem de portar un jugador que pugui guanyar un partit, però tenim bons jugadors joves. Tinc una connexió molt bona amb Deco, fa un treball fantàstic i estic molt content. L'objectiu és millorar la qualitat de l'equip."

Petició de Flick als jugadors

Des de la seva arribada, Flick va ser clar amb els jugadors, a qui els va demanar "intensitat i concentració a cada entrenament".

"Els vaig dir que volia qualitat, intensitat i concentració a cada entrenament, i ho demostren al 100%. Si volem jugar hem d'estar actius, intentarem actuar quan tinguem la pilota. Amb la pilota cadascú ha de sentir-se lliure per donar el millor possible."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut