Haaland, en el partit de Champions League que el Manchester City va disputar a Copenhagen (Reuters)
Futbol

"Haaland serà el primer a aconseguir un traspàs proper als 1.000 milions"

L'agent del jugador ha vaticinat un traspàs rècord pel davanter en un futur i no ha volgut parlar de la misteriosa clàusula per la qual podria acabar al Reial Madrid el 2024

Redacció Esport3Actualitzat

Erling Haaland està en un estat de forma excels. El davanter del Manchester City de Pep Guardiola ha anotat un total de 20 gols en els 14 partits que ha disputat amb els anglesos aquesta temporada, i s'ha convertit en l'autèntica sensació del futbol mundial.

En aquest context, el seu valor de mercat no fa més que pujar, i Rafaela Pimienta, la seva representant, ha vaticinat un traspàs rècord.

"Si ens atenem al valor de la seva imatge, l'impacte sobre el mercat... Serà el primer futbolista que arribi a una xifra de traspàs propera als 1.000 milions."

L'agent del futbolista noruec, en una entrevista a Sky Sports, ha explicat que Haaland està "molt centrat en la seva carrera al Manchester City" i ha assegurat que el davanter té "una arma secreta".

"L'arma secreta és el seu pare, que no s'emociona mai ni es perd per res."

En ser preguntada sobre la famosa clàusula de sortida del club el 2024 per fitxar pel Reial Madrid que Pep Guardiola va negar que existís, Pimienta, l'hereva de l'imperi de Mino Raiola, ha tirat pilotes fora.

"La part positiva de ser advocada és que, si et pressionen preguntant alguna cosa, pots respondre que en ser advocada no pots parlar d'això."

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut