Haaland en la roda de premsa prèvia a la Champions contra el Copenhagen
Haaland en la roda de premsa prèvia a la Champions contra el Copenhagen (Reuters)
Futbol

Haaland i l'espina clavada pels premis perduts davant de Messi

Haaland es rendeix a l'argentí quan se li pregunta pels premis que l'exblaugrana ha guanyat en detriment seu

Redacció Esport3Actualitzat

El Manchester City, el campió vigent de la Champions, rep aquest dimecres el Copenhaguen amb tot de cara per passar als quarts de final. El 3 a 1 de l'anada els aplana molt el camí i més tenint en compte que és l'enfrontament més desequilibrat de tota l'eliminatòria.

En la prèvia d'aquest partit, Haaland ha sortit en roda de premsa. El davanter noruec, que està en un moment excel·lent, ha confessat qui és per ell el millor jugador de la història.

Ho ha fet en ser preguntat pels premis que aquest últim any no ha guanyat en detriment de l'exblaugrana Leo Messi. I és que Haaland venia d'una temporada en què ho havia guanyat tot. Era el gran favorit per rebre el premi The Best, ja que en aquest últim, a diferència de la Pilota d'Or, no comptava el Mundial, del qual l'Argentina es va proclamar vencedora.

Però Messi, un cop més, va acabar imposant-se, si bé amb un empat en la puntuació. Haaland hi té poc a dir. S'escuda entre "no ho sé" i silencis en la resposta. De tota manera, la resignació es converteix en una confessió d'admiració.

"No ho sé, bona pregunta. És cert que els va guanyar i, a més, va guanyar la Copa del Món, aleshores... No sé què dir. Per mi, és el millor de tots els temps. No ho sé."


Haaland, amb 23 anys, tindrà temps de treure's l'espina clavada per aquests premis que no ha pogut guanyar aquest any. Segurament, quan Messi ja no sigui als terrenys de joc. Políticament molt correcte, no ha amagat la resignació per la superioritat de l'astre argentí en tots els aspectes.

El següent pas per al noruec és una prèvia de vuitens de la Champions contra el Copenhaguen, en què Guardiola es vol oblidar del triplet aconseguit la temporada passada.

"És millor ser aquí ara que ja hem guanyat la Champions; però, com ja he dit, la temporada del triplet s'ha acabat, ara som aquí per intentar guanyar partits i demà tenim l'oportunitat de tornar-nos a classificar. Això és el que volem."

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut