"Guti", en una imatge a la gespa del Santiago Bernabéu publicada al seu perfil d'Instagram
"Guti", en una imatge a la gespa del Santiago Bernabéu publicada al seu perfil d'Instagram (@guty14haz)
futbol

Guti surt de la galleda amb unes disculpes tardanes a Atlètic i Rayo

L'exjugador i actual comentarista havia faltat al respecte als dos clubs veïns del Reial Madrid amb els concerts del Bernabéu de fons

Redacció Esport3Actualitzat

"Va ser una broma fora de lloc." Amb aquestes paraules, José María Gutiérrez "Guti" s'ha retractat del polèmic comentari que va fer la setmana passada sobre l'espectacle que ofereix un partit entre l'Atlètic de Madrid i el Rayo. L'exjugador havia faltat al respecte als dos clubs veïns del seu Reial Madrid en un acte organitzat per LaLiga i una marca de cervesa on li van preguntar per la suspensió dels concerts al Santiago Bernabéu.

Per donar-se-les de melòman, i defensant l'ús del remodelat estadi per albergar grans esdeveniments musicals, Guti va afirmar que "tan de bo hi hagi molts concerts. Els necessitem. On hi hagi un concert, que es tregui un Atlètic de Madrid - Rayo Vallecano".

Unes paraules que, com era previsible, van encendre els ànims al Wanda i a Vallecas fins que ha arribat la piulada de disculpa... sis dies després.

El club presidit per Florentino Pérez havia intensificat el nombre de concerts celebrats a la instal·lació els últims mesos com una forma d'obtenir ingressos milionaris en concepte de lloguer. Les molèsties generades pel fort soroll, però, van provocar que els veïns s'organitzessin per denunciar un delicte contra el medi ambient, amb querella admesa a tràmit als jutjats.

Els més malpensats han relacionat el perdó de Guti, de 47 anys, amb el fet que diumenge s'hagi de fer el derbi de la primera volta entre "indis" i "vikings" al Metropolitano. I que la cadena amb els drets d'emissió del derbi sigui, precisament, la que contracta l'extècnic de l'Almeria com a comentarista.

Anar al contingut