Ilkay Gündogan, durant el Gamper disputat a Montjuïc contra el Mònaco (Europa Press)
Ilkay Gündogan, durant el Gamper disputat a Montjuïc contra el Mònaco (Europa Press)
Barça

Gündogan va sondejar el Manchester City per deixar el Barça

L'equip que entrena Pep Guardiola estaria obert a recuperar el capità que va aixecar la seva última Champions

Redacció Esport3Actualitzat

Ilkay Gündogan va ser protagonista involuntari durant el València-Barça d'aquest dissabte, malgrat no haver entrat en la convocatòria i haver-se quedat a casa, aparentment, per les conseqüències del cop a la cella que es va fer en el Gamper. "LaTdT" de Catalunya Ràdio va avançar, basant-se en fonts del mateix Barça, que el migcampista alemany va contactar fa uns dies amb el City per sondejar la possibilitat de tornar a Manchester.

A més, "LaTdT" també va explicar que l'equip que entrena Pep Guardiola estaria obert a completar l'operació de retorn de Gündogan, una temporada després que marxés. L'últim servei de l'alemany amb els "skyblues" va ser la disputa de la final de la Champions 2022-2023 contra l'Inter, on va disputar els 90 minuts i va aixecar el trofeu com a capità del conjunt de Manchester.

En la roda de premsa posterior al València-Barça, l'entrenador Hansi Flick va dir que havia parlat amb Gündogan de diverses qüestions i que, sense entrar en més detalls, confia que continuï formant part de la plantilla blaugrana.

 

Anar al contingut