Ilkay Gundogan i Pep Guardiola, abraçats després de guanyar un títol
Ilkay Gundogan i Pep Guardiola, abraçats després de guanyar un títol
barça

Gündogan revela una intimitat desconeguda de la seva relació amb Guardiola

L'actual "22" culer i el tècnic del City van ser bons veïns a la ciutat anglesa

Redacció Esport3Actualitzat

Malgrat ser feliç a Barcelona i peça clau als esquemes de Xavi, Ilkay Gündogan arrossega una pena des que va marxar el passat estiu del Manchester City. No s'ha pogut acomiadar personalment del tècnic amb qui va compartir set anys de glòria a la ciutat anglesa, Pep Guardiola. Va tenir clar canviar d'aires després de conquistar la Champions, quan ja estava concentrat amb la selecció alemanya.

Ho ha explicat al mitjà alemany Sport Bild, a qui també ha confessat una intimitat desconeguda de la seva relació amb el de Santpedor. Quan la dona del blaugrana, Sara Arfaoui, es va quedar embarassada, l'entrenador es va presentar a casa del seu capità amb una ampolla de xampany. "Estava molt content per nosaltres i va dir que criar els nens era de les millors coses del món", narra el "22" del Barça.

Uns dies després, coincidint amb l'aniversari de Guardiola, el matrimoni van tornar la visita del bagenc i van trucar al seu timbre. També amb xampany, també per brindar per una seva relació que, d'alguna manera, continua amb Gündogan defensant la samarreta blaugrana, "l'equip d'infantesa del Pep". La doble anècdota parla del bon veïnatge que tots dos van mantenir a Manchester, un vincle que va anar més enllà del professional.

Gündogan posa noms al talent del Barça

D'altra banda, preguntat per si creu que el Barça pot assolir el nivell del City campió de tot, Ilkay és ambiciós i no descarta res. Es veu envoltat de talent i personalitza aquest potencial en tres noms: "Tenim un talent increïble a l'equip, així com experiència i qualitat amb Robert Lewandowski, Frenkie de Jong o Marc-André ter Stegen". Paraula de Gündogan, nou portador del braçalet de la "mannschaft" en lloc de Kimmich, com s'ha sabut aquest divendres.

Anar al contingut