Ilkay Gündogan, en una acció durant el Barça-Madrid de la pretemporada (USA Today/Reuters)

Ilkay Gündogan i la seva absència a Mestalla: sortida imminent?

L'absència de l'alemany de la primera llista de convocats, oficialment per un cop a la cella, no amaga que podria estar vivint els seus últims temps al club
Redacció Esport3 Actualitzat

Ilkay Gündogan va arribar al Barça l'estiu passat com a capità d'un Manchester City campió d'Europa. El seu primer any al Barça es va tancar amb sensacions agredolces. Jugador de gran visió de joc i intel·ligència al camp, va acabar la temporada amb 5 gols i 13 assistències.

Amb gairebé 34 anys, Gündogan ha demostrat que li costa agafar el pic de forma. Però al mateix temps, és un dels jugadors més clarividents i exigents de l'equip. En aquest context, el de Gelsenkirchen fa poc va rebre una oferta que li faria repensar-se el seu desig de complir el contracte fins al 2025 amb el Barça: una oferta per tres temporades de l'Al-Sadd per jugar en un campionat menys exigent i que econòmicament resultaria adient per al jugador.

L'operació, a més, tampoc aniria malament per al club que, en les actuals circumstàncies, busca alleugerir la massa salarial i generar fair play per poder inscriure l'últim fitxatge, Dani Olmo. Gündogan es troba entre els quatre jugadors més ben pagats de la plantilla i ocupa una demarcació força coberta.

El club està buscant diferents alternatives, amb altres jugadors, com Vitor Roque o Ansu Fati. La solució podria venir, finalment, de la mà de Gündogan.  

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut