Ilkay Gündogan, el dia del seu redebut amb el Manchester City (Reuters)

Gündogan explica les sensacions que li queden del seu pas pel Barça

L'internacional alemany, que a l'agost va tornar al Manchester City en una operació llampec, assegura que no es penedeix de res
Redacció Esport3 Actualitzat

Ilkay Gündogan va ser un dels protagonistes de l'estiu. Després d'iniciar la pretemporada amb el Barça, l'excapità del Manchester City va acabar tornant a l'equip anglès en una operació llampec que va permetre al Barça tenir espai salarial per inscriure altres jugadors. Gündogan havia firmat pel Barça per dues temporades més una tercera d'opcional, i al capdavall va acabar jugant només una campanya a l'equip blaugrana. 

Tot i aquest desenllaç, el jugador de Gelsenkirchen assegura en una entrevista al diari Daily Mail que manté un bon record del seu pas pel club blaugrana: 

 "M'ho vaig passar bé allà. Vaig jugar en un dels equips més grans del món. Vaig poder complir un dels meus somnis d'infant: jugar al Barça i portar aquell escut (...) Em sento un privilegiat per haver jugat al Barcelona. En altres circumstàncies, potser les coses haurien estat diferents. Va ser una experiència dura, però també fantàstica, així que no em penedeixo de res." 

A Gündogan li queda l'espina de no haver pogut aixecar cap títol amb el Barça, ja que la temporada passada el Barça es va quedar en blanc. Ell ho justifica: 

"Potser la gent mira la temporada passada i pensa que no vam guanyar res. És cert. Però si ens fixem en el nostre rendiment, al final de la temporada teníem 85 punts... només tres menys que l'any anterior, quan vam guanyar la Lliga. Vam jugar contra un Reial Madrid molt difícil."      

El migampista alemany explica com van anar les coses aquells dies d'agost: 

"Quan vaig tenir clar que volia tornar, vaig parlar amb el Pep. Li vaig trucar i li vaig preguntar si ho veia. (...) Estava una mica nerviós, però va ser una gran decisió. La meva relació amb el Pep sempre va ser bona. Tot i que vaig estar a Barcelona l'any passat, ens vam continuar trucant. De fet, ens vam veure una vegada a Barcelona."

Gündogan confessa que va témer una reacció negativa de Guardiola

"Tenim una bona connexió, però al final mai saps com reaccionarà la gent. Així que quan l'hi vaig plantejar i vaig rebre una resposta positiva em vaig sentir alleujat." 

 

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut