barça

Gündogan passa proves mèdiques a la Ciutat Esportiva

Els serveis mèdics de la selecció alemanya tranquil·litzen el Barça i parlen només d'una contusió

Redacció Esport3Actualitzat

L'alarma Gündogan pot haver quedat en un ensurt.  El jugador del Barça passarà proves mèdiques aquesta tarda a la Ciutat Esportiva del Barça. Els serveis mèdics de la selecció alemanya han tranquil·litzat el Barça i parlen només d'una forta contusió.

S'espera un primer diagnòstic per part del club després de les proves després que l'alemany abandonés l'Alemanya-França (amistós) per un cop a la pelvis. Una acció que ha fet tornar el fantasma del virus FIFA.

Rudi Völler, també en la mateixa línia

En paraules del seleccionador interí Rudi Völler, "no té res trencat, només un blau". Paraules que sonen com música celestial a can Barça.

L'alemany ha hagut d'abandonar l'amistós entre Alemanya i França al minut 25 de la primera meitat després d'una caiguda molt lletja davant del francès Rabiot, que li ha provocat un fort cop a la pelvis. L'acció ha fet tornar el fantasma del virus FIFA, més encara quan el blaugrana, indiscutible en les alineacions de Xavi des de la seva arribada aquest estiu, ha marxat del camp capcot, conscient que l'esquena és el seu punt dèbil.

El partit significava la seva estrena com a capità de la "Mannschaft" i el debut de l'interí Völler a la banqueta.

L'esquena, de mal record

Quan era jugador del Borussia Dortmund, una lesió en aquesta part del cos el va deixar 14 mesos a la infermeria, un trauma que va estar a punt d'apartar-lo del futbol d'elit. Com recordava en una entrevista: "Vaig veure un cirurgià que volia posar-me un cargol que no m'hauria permès jugar a aquest nivell". Per sort, el tractament triat no va ser aquest.   

Anar al contingut