Gündogan revela la seva posició preferida
Barça

Gündogan revela la seva posició preferida

L'alemany assegura que se sent més còmode en un rol ofensiu, tot i que està preparat per jugar on sigui

La seva predisposició és absoluta. L'alemany Ilkay Gündogan, un dels grans reforços d'aquesta temporada, assegura en una entrevista amb els mitjans del club que està a punt per jugar allà on l'hi demani Xavi Hernández.

"Crec que he demostrat també en el passat que puc jugar defensivament i ofensivament. Els últims dos anys he jugat en un rol més ofensiu, apropant-me més a l'àrea rival, creant joc, marcant gols... que és increïblement divertit."

Compartirà el mig del camp amb futbolistes com Pedri, Gavi i Frenkie de Jong, als quals veu un gran potencial. L'alemany també es desfà en elogis cap a l'exblaurana Sergio Busquets.

"Era una de les raons més importants dels èxits d'aquest equip en el passat. No només es perd un gran jugador, sinó també un gran caràcter. Però això també dona oportunitats a altres jugadors per fer un pas endavant."

L'amor de Guardiola pel Barça

L'excapità del Manchester City també ha tingut paraules per a un altre gran migcampista de la història del Barça, Pep Guardiola

"Ell sempre parla del Barça, no només amb mi, sinó amb tothom, amb la premsa... Estima molt el Barça, és el seu equip, ell és d'aquí, és català, està orgullós de tot el que ha fet aquí i està orgullós del que ha passat des que va marxar del club."

La Champions al punt de mira

L'alemany també ha repassat què espera de la propera temporada.

"Sé que aquest club a Europa aspira al màxim nivell. I ara em té a mi, algú que ve del club que acaba de guanyar la Champions League. Per descomptat que tinc ganes de més. El millor seria repetir el títol de Lliga i fer-ho millor a la Champions League".

Anar al contingut