Marc Guiu contra el Servette (Reuters)

Marc Guiu falla l'ocasió de l'any amb el Chelsea

El davanter català comet un error imperdonable a porteria buida contra el Servette

Marc Guiu no ha començat la seva aventura al Chelsea amb bon peu, tot i la confiança del seu entrenador, Enzo Maresca, que li està donant minuts en aquest inici de temporada malgrat l'amplitud de la plantilla londinenca.

Un exemple ha tingut lloc en l'eliminatòria de la Conference League que s'ha disputat aquest dijous entre el Chelsea i el Servette suís, i que han guanyat els "blues" per 2 a 0. Marc Guiu ha sortit a l'onze inicial i, en el minut 52 de partit, ha estat protagonista de l'acció més destacada del partit: el porter dels suïssos ha sortit a rebutjar una pilota fora l'àrea i Marc Guiu ha estat llest en la pressió, li ha robat la pilota i s'ha queda sol davant la porteria visitant, totalment buida.

Incomprensiblement, Marc Guiu ha fallat el xut, molt mal dirigit i que ha acabat topant contra les cames del porter, que corria a la desesperada per recuperar la posició. En la mateixa jugada, el davanter català ha pogut tornar a xutar, però tampoc ha estat encertat, en una ocasió molt més complicada. Després d'aquesta acció, Marc Guiu ha estat substituït per Maresca només quatre minuts després.