Guillem Pujol, en una imatge d'arxiu
Natació

Guillem Pujol acaba desè en els 5 quilòmetres en aigües obertes del Mundial de natació de Gwangju

El nedador català ha fet un temps de 53:35.80 en una prova que ha guanyat l'hongarès Kristof Rasovszky, que ha fet un temps de 53:22.10

Actualitzat

Guillem Pujol ha acabat desè en els 5 quilòmetres en aigües obertes del Mundial de natació de Gwangju. El nedador català ha fet un temps de 53:35.80. La prova l'ha guanyada l'hongarès Kristof Rasovszky que ha trigat 53:22.10 a completar tot el recorregut. La medalla de plata se l'ha penjat el francès Logan Fontaine que ha estat 10,1 segons més lent mentre que el bronze ha estat per a Eric Hedlin, a 10,3 segons del guanyador.

 

Pau Ribes i Emma Garcia, sisens en la preliminar de duo mixt tècnic

Pau Ribes i Emma Garcia han aconseguit la sisena millor puntuació en la preliminar de duo mixt de natació artística en el Mundial de Gwangju (83,7049). La primera posició ha estat per als russos Alexandr Maltsev i Mayya Gurbanderdieva (91,5878) mentre que la segona ha estat per la parella italiana formada per Giorgio Minisini i Manila Flamini (90,3829) i la tercera se l'ha emportat l'equip nord-americà format per Bill May i Natalia Cristina Vega Figueroa (86,3969). La gran final es disputarà dilluns.

 

La selecció espanyola femenina de waterpolo platja derrota Austràlia (17-10)

El waterpolo platja, un esport que debuta en el Mundial de Gwangju com a esport d'exhibició, sembla que li va bé a la selecció espanyola femenina i és que s'han estrenat en aquesta competició amb una victòria sobre Austràlia per 17-10.

A banda d'Espanya i Austràlia, en categoria femenina competeixen els Estats Units i la Xina mentre que en la categoria masculina els equips presents són França, l'Argentina, la Xina i el Canadà. A diferència del waterpolo tradicional on hi ha set jugadors, incloent-hi el porter, a la piscina, en la modalitat de platja són només quatre i un d'ells és l'encarregat d'estar sota els pals.

 

Anar al contingut