TENIS

Guerra en el tenis: la jugadora més mediàtica ataca la finalista del US Open més rica del món

Dur missatge d'Eugénie Bouchard contra la milionària Jessica Pegula, que va perdre la final del US Open

Redacció Esport3Actualitzat

La mediàtica tenista i influencer canadenca Eugénie Bouchard, que va ser finalista de Wimbledon el 2014 i actualment és el número 570 del rànquing de la WTA, s'ha mostrat molt crítica amb la milionària Jessica Pegula després d'arribar a la final del US Open, que va acabar perdent 7-5 i 7-5 contra Sabalenka.

Bouchard va reaccionar amb contundència al missatge a les xarxes socials d'una aficionada que opinava: "No entenc per què a Jessica Pegula l'odien perquè és 'la filla de' i prové d'una família adinerada. Sembla una persona assenyada i divertida que es va esforçar molt per pujar en el rànquing (actualment és la número 3 del món). Com tots els jugadors."

"Els diners no poden comprar una final del US Open", va contestar la canadenca, que té més de 2,3 milions de seguidors a Instagram, i va completar el missatge amb un "lol", acrònim de "laughing out loud" (rient a riallades o mort de riure).

 



Per què Jessica Pegula és considerada la tenista més rica del món?


Jessica Pegula ha guanyat més de 16 milions de dòlars durant la seva llarga carrera en el tenis, però se la considera la tenista més rica del món per la fortuna del seu pare. La tenista nord-americana és filla de Terry Pegula, un magnat multimilionari de 73 anys que és propietari i president dels Buffalo Bills (NFL) i Buffalo Sabres (NHL). Pegula va gestar la seva fortuna neta de més de 7.000 milions de dòlars invertint en operacions de gas natural, entreteniment i esports professionals. Terry Pegula té cinc fills, que haurien d'heretar la seva immensa fortuna i entramat empresarial.

 


El dur trànsit d'esportista d'elit a transformar-se en una estrella mediàtica


El juliol del 2024 Eugénie Bouchard ja va reaccionar contra els haters que critiquen les seves activitats públiques com a influencer i model lluny de les pistes. La canadenca va lamentar haver permès que l'"odi" i la "rentada de cervell" controlessin les seves accions en alguns moments de la seva carrera, i hauria volgut poder frenar les crítiques a les quals es va enfrontar. Eugénie Bouchard va denunciar a The Times l'"odi" que ha rebut al llarg de la seva carrera per la seva activitat en les xarxes socials i campanyes de patrocini.

 

Anar al contingut