Guardiola i Haaland durant el partit contra el Burnley (Reuters)

Guardiola tira d'ironia en els rècords de Haaland i Messi

L'entrenador català va especificar que havia canviat el noruec perquè no trenqués el rècord de Messi a l'FA Cup, competició que l'argentí mai ha jugat
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Guardiola

Erling Haaland ha completat una setmana d'escàndol. El davanter del City va fer fins a cinc gols contra el Leipzig en la tornada dels vuitens de final i això que va ser substituït al minut 63. Precisament, Pep Guardiola ha escollit exactament el mateix minut per tornar a canviar Haaland en el partit d'FA Cup contra el Burnley. 

Abans de la substitució, el noruec havia tingut temps per fer un hat-trick, o, el que és el mateix, el seu vuitè gol en només cinc dies. Després del partit, Pep Guardiola va destacar que havia decidit treure Haaland del terreny de joc perquè el davanter no pogués superar el rècord de Leo Messi a l'FA Cup.

"Vaig jugar onze anys al Barcelona i vaig marcar onze gols. És increïble. L'he substituït quan ha fet tres gols perquè no trenqués el rècord de Leo Messi a l'FA Cup. Aquesta és la raó."

Evidentment, Leo Messi no té cap rècord a l'FA Cup perquè és una competició que no ha jugat mai. Però ha estat la manera en què Pep Guardiola, tirant d'ironia, ha volgut respondre tots aquells que el van criticar per substituir Haaland al partit de Champions League contra el Leipzig. Molts d'ells, el van assenyalar de voler protegir el rècord de cinc gols que tenia Messi. 

ARXIVAT A:
Guardiola
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut