Josko Gvardiol, lluint la samarreta del Manchester City (@ManCity)
Futbol

Guardiola fitxa Gvardiol

El Manchester City pagarà uns 90 milions d'euros al Leipzig pel central croat

Redacció Esport3Actualitzat

Josep Guardiola ja va anunciar en la roda de premsa prèvia de la Community Shield que el fitxatge estava encarrilat, i finalment el Manchester City ho ha anunciat aquest dissabte. El central croat Josko Gvardiol, de 21 anys, ha fitxat pel campió anglès per les 5 pròximes temporades

 

 

El RB Leipzig cobrarà 90 milions d'euros per un dels considerats millors defenses de present i de futur. Gvardiol ha jugat 87 partits en dues temporades amb el Leipzig, marcant 5 gols. És el segon fitxatge del City aquest estiu després del també croat Matteo Kovacic. 

 

 

El United ja té Höjlund, el seu Haaland particular    

El fitxatge de Gvardiol no és l'únic de la Premier que s'ha fet oficial aquest dissabte. El rival ciutadà, el Manchester United ha anunciat oficialment una incorporació que portava temps treballant: la de Rasmus Höjlund, un davanter danès que recorda vagament Erling Haaland per procedència i constitució física. Höjlund, de 20 anys, ve de marcar 12 gols a la Serie A amb l'Atalanta, que cobrarà 75 milions d'euros fixes més 10 de variables per desprendre's del seu atacant.  

 

Anar al contingut